ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εξόφληση είναι δυνατόν κατ’ επιλογή του χρήστη, να πραγματοποιηθεί με:

  • Xρέωση πιστωτικής κάρτας,
  • Xρέωση χρεωστικής κάρτας,
  • Aντικαταβολή,
  • Kατάθεση στην τράπεζα,
  • Paypal

1. Χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Για τις πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η usagtools.gr συνεργάζεται με την 2checkout, διεθνές διαπιστευμένο οργανισμό που διαθέτει πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης που διασφαλίζουν την ασφάλεια κάθε συναλλαγής.

2. Χρέωση με αντικαταβολή

Στην περίπτωση της αντικαταβολής η εξόφληση θα πραγματοποιείται με μετρητά στον διανομέα της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), ή πρακτορείου και ο χρήστης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα της αντικαταβολής τα οποία ανέρχονται στα €2,50 ανά αποστολή.

3. Κατάθεση στην τράπεζα 

Έχετε την επιλογή να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εγκριθεί και θα αποσταλεί όταν το τμήμα λογιστηρίου μας, επιβεβαιώσει την κατάθεση. Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR4001721350005135084425762

Αριθμός Λογαριασμού: 5135084425762

Δικαιούχος: Παναγιώτης Άρης Στιβαχτάρης

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού. 

4. PayPal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.